Одржана редовна Изборна скупштина Уједињене сељачке странке

На Изборној скупштини Уједињене сељачке странке, која је одржана у хотелу „Моравица“ у Сокобањи, чланови странке су једногласно поново изабрали Милију Милетића за председника. Милетић ће и у наредне четири године водити странку, настављајући своју борбу за интересе села и мањих, девастираних општина.

За заменика председника странке изабран је Игор Стевановић из Књажевца, док је Јелена Трифуновић поново изабрана за председницу Извршног одбора странке.

Изборној скупштини присуствовало је више од 200 делегата, представника странке, функционера и гостију, укључујући представнике Српске напредне странке, Партије уједињених пензионера Србије и других коалиционих партнера.

Милетић је изразио захвалност свима који су му пружили подршку и истакао да ће наставити да се бори за унапређење услова живота у сеоским подручјима, са циљем да мале општине и градови добију исте услове за живот као велики градски центри.

Он је такође подсетио на недавни успех странке на локалним изборима у Сврљигу, где је Уједињена сељачка странка освојила највећи број гласова, и најавио нови слоган за наредне изборе – „Знамо се“.

Милетић: Потребно је више подршке за неразвијена подручја и југоисток Србије

Народни посланик и председник Уједињене сељачке странке, Милија Милетић, поручио је да је неопходно ставити већи акценат на развој неразвијених

Милетић упутио честитке поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе

Председник Уједињене сељачке странке и народни посланик Милија Милетић упутио је честитке свим грађанима Србије поводом обележавања Дана српског јединства,

Милетић гост на ловачком скупу у организацији ЛУ ,,Др Миленко Хаџић”

На позив председника Ловачког удружења Др Миленко Хаџић Сврљиг Златимира Рашића, ловачкој забави у ресторану ,,Подрум Малча” присуствовао је и